Susilapset Ame ja Yuki – PV


Koko elokuva löytyy nyt täältä. Tämä PV on myös mukana koko elokuvan torrenteissa, mutta pelkän PV:n DDL:n löytää täältä: 1080p / 720p

1080p: AniDex · iTorrents · DDL
720p: AniDex · iTorrents · DDL

Saanen esitellä uusimman elokuvaprojektimme: Susilapset Ame ja Yuki! Tätä oli alustavasti harkittu jo jokin aika sitten ja ainakin yksi katsojistammekin kyseli, olisiko tämän kääntäminen mahdollista, joten valinta oli lopulta melko ilmiselvä. Koko elokuvan tilannetta voi seurata sivupalkista; käännös on saatu valmiiksi, mutta tarkistuksessa, viilailussa ja typesettingissä voi mennä vielä jonkin aikaa. Sillä välin voi fiilistellä oheisen mainoksen parissa.

Clannadia saattaa niin ikään olla tulossa vielä tällä viikolla, mikäli jäljellä oleviin kiperiin kohtiin saadaan tolkkua.

Mainokset

About Soulweaver @ inFINiSubs

I'm a university student from Finland, and also an anime fan (to the point I became a fansubber), a long time member of the Pokémon fandom, and a bit of a daydreamer.

Posted on 28.06.2016, in Elokuvat and tagged . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Heippa, innolla odottelen tätä. Haluaisin katsoa äitini kanssa, uskon hänen pitävän tästä, hän ei valitettavasti osaa kovin hyvin englantia.

    • Moi!

      Kuulostaa oikein mukavalta suunnitelmalta! Pahoittelen, että meillä kestää käännöksen kanssa vieläkin. Edistyminen on suurilta osin Larson käsissä ja valitettavasti hänellä tuntuu olevan niin paljon muuta työn alla, ettei tälle juuri jää aikaa. Siksi en voi luvata tässä vaiheessa mitään tarkempaa aika-arviota, vaikka haluaisinkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: